Echipa

Departamentul rezidential

MP DTZ23 resized

Mihaela Pana

021 310 3100

mihaela.pana@dtz.ro

Mihaela Pana coordoneaza departamentul rezidential al DTZ Echinox de peste zece ani. Mihaela a fost implicata in numeroase tranzactii pe piata rezidentiala de lux, oferind consultanta principalilor dezvoltatori si investitori pe acest segment. Cu o echipa specializata de consultanti, departamentul rezidential raspunde nevoilor companiilor multionationale prestigioase, oferind solutii inovatoare si eficiente din punct de vedere financiar. Inainte de parteneriatul cu DTZ, Mihaela a facut parte timp de noua ani din echipa Echinox Consulting, participand  astfel la evolutia pietei imobiliare, de la inceputuri pana in prezent.

RP DTZ 21 resized

Raluca Plavita

021 310 3100

raluca.plavita@dtz.ro

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata vanzarilor si inchirierilor de proprietati rezidentiale de lux, Raluca reprezinta proprietari si chiriasi, deruland o activitate ce cuprinde managementul inchirierilor – gestionarea contractelor de inchiriere, renegocierea si innoirea contractelor de inchiriere, relocare pentru expati – administrarea proprietatilor rezidentiale si comunicarea cu proprietarii.

Raluca gestioneaza un portofoliu vast de clienti ce include ambasade, banci, corporatii internationale, oficialitati si persoane private, asistandu-i pe acestia la identificarea unei proprietati optime pentru nevoile lor.

 


apartament de inchiriat inchiriere apartament de lux inchiriere apartament premium apartament de lux de inchiriat apartament de inchiriat zona nord Apartament Nordului apartament de lux de vanzare Apartament Primaverii apartament de vanzare zona nord apartament de vanzare Apartament Herastrau imobil de inchiriat inchiriere vila premium imobil premium de vanzare penthouse Apartament Aviatorilor imobil de vanzare imobil premium de inchiriat inchiriere vila de lux vila premium de vanzare